Arbetslöshet

Vilken skillnad det är mellan arbetsdagar och dagar då man inte har någonting att göra! Helt galet är det. Arbetsdagar känns oerhört mycket längre än lata dagar, vilket är synd, eftersom lata dagar allt som oftast är ganska mycket mer behagliga än dagar då man arbetar.. Men jag trivs på mitt jobb. Domkyrkan är verkligen the place to be. Aldrig har jag träffat så många intressanta människor under så kort tidsperiod som jag gjort denna sommar (och då menar jag både de anställda och de freaky turisterna).

Om ungefär 3 veckor är det dags för Australien för mig och Josefina. Vi är i full gång med förberedelserna och idag ska vi introducera våra föräldrar för varandra då vi ska laga mat till dem hemma hos henne. Spännande:D Nästan lite som att visa upp vår nya flickvän för varandras föräldrar.

Idag håller jag på att städa. Det är aldrig speciellt motiverande att städa någon annans lägenhet (Daniels) men jag försöker tänka att det är min så att jag ska känna mig extra sugen. Det går sådär. Det gick jättebra att diska, för det anser jag är en av mina starka sidor i livet, men nu när jag ska fortsätta mot toaletten så känns allting lite vemodigt. Det kan vara därför jag valde att istället sätta mig vid datorn och skriva det första blogginlägget på hur länge som helst.... Jag vet inte :D


RSS 2.0