Morgonstund har guld i mund!

Tips för en överraskande pigg och fräsch morgon:

1. Gå upp i tid. Det finns inget jobbigare än att offra all morgontid för en timmes snoozande, för då hinner man varken duscha, äta eller göra sig iordning. Dessutom förstörs det mesta av dagen genom att man måste stressa för att hinna till vart man nu ska direkt på morgonen.

2. Kalldusch! Det låter fruktansvärt, och är det till viss del också, men du har aldrig upplevt en skönare "efter-duschen"-känsla. Ta en kalldusch direkt när du vaknar, sen är du fit for fight för resten av mina tips!

3. Ät en stor och härlig frukost. Och ta tid på dig..! Det är aldrig bra att bara slänga i sig ett par mackor eller ännu värre att inte äta alls. Mitt tips är havre och quinoagröt från Frebaco! Ta 1 dl gryn, blanda med en nypa salt, 1 dl vatten och 1 dl mjölk och koka upp tills den får hyfsad grötkonsistens. Ha gärna i en 0,5 msk linfrön och kanske 1 msk solrosfrön. Mums! Ät med lingonsylt och mjölk eller banan och mjölk!  



4. Gå dit du ska på morgonen. Det kan vara tandläkaren, skolan, jobbet, vad som helst. Bara gå! Det är jätteskönt, nyttigt och uppfriskande..!

Så, nu ska jag gå till föreläsningen! God morgon!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0