Hej och hejdå!

Då var det snart dags att säga hejdå till Sverige för ett tag. Klockan 20 stiger jag och Fågelemma på vårt lilla öresundståg, far till Malmö, och byter där till ett mysigt nattåg som ska ta oss till Berlin. Efter (förhoppningsvis) många timmars sömn hoppar vi av på det välkända Haubtbanhof, springer rundor orsakade av total förvirring (ja, det får man nog räkna med när det är vi två som reser och ska byta tåg) och byter till ett tåg som styr kosan mot Budapest. Där är vi framme sent imorgon kväll, blir hämtade av Fågelemmas ungerska släktingar och blir eskorterade till vår EGEN lägenhet för 5 dagar.

I Budapest ska vi göra massa saker som Emma har koll på (jag kommer ihåg ytterst lite av alla saker hon räknade upp i extas, men vet att det inkluderar ett pannkakshus och nåt välkänt torg) och ha det riktigt najs innan vi fortsätter till det ACK så populära resmålet Innsbruck i Österrike. Nu ljög jag, dock. Innsbruck är förmodligen inte alls speciellt populärt.. Men för oss finns det inget ställe vi hellre åker till i hela världen..! Eller, ja, i Österrike iallafall...

Några dagar och otaliga skoskav senare far vi vidare, och denna gången mot den lilla hålan Milano i Italien. Är inte alls sugen på den orten och har aldrig hört om den förr, men det ska nog finnas iallafall nåt litet café nånstans som vi kan få en kopp halvblaskigt kaffe på och fördriva tiden lite.. (höhö:D)

Det slutliga resmålet blir Nice och sedan Cannes i Frankrike, där vi tas emot av den alltid så charmiga stockholmssnubben Dag. Vi ska spendera en vecka i hans lilla lya där, tillsammans med gamla  och nya bekantskaper!

Så - hejdå Sverige och HEJ Europa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0